Concursul “Water Cub Cup – Romania” 2023

Cu sprijinul Casei Romano Chineze si al Niro Investment Group si in acest an, s-a desfasurat editia 2023 a concursului de interpretare “Cubul de Apa” in Romania. Concursul “Water Cub Cup”, este deschis chinezilor care traiesc in afara Chinei si este la a 13-a editie.

Participanții și organizatorii și-au onorat și în 2023 blazonul concursului de interpretare”Cupa Cubul de Apă”, etapa România, o competiție care poartă denumirea sălii de sport cu același nume din Beijing. Este o manifestare muzicală respectabilă pentru chinezii din Romania care a beneficiat de organizare de ținută asigurată cu preocupare și interes de catre Federația Chineză a Femeilor de Afaceri din România, Casa Romano-Chineza, NIRO Investment Group, Asociația Română Qingtian, Asociația Română Fujian, Asociația România Ruian si Asociația Sportivă România-China.

Ne bucurăm să fim parteneri de la inceputul competitiei și să fim alături în continuare prin susținerea acestui demers cultural care a devenit un eveniment bine-cunoscut în comunitatea chineză din străinătate.

După o competiție acerbă, trei concurenti au reprezentat România în finala desfășurată la Beijing: Lu Feiyu, Han Shuoqian si Zhang Jiajie.

Felicitam toti concurentii acestui concurs: Luo Zhenjia, Cao Yuxuxuan, Liu Jiaying, Lu Shulin, Lu Xiaoni, Pan Cunqiang, Xu Qiyao, Zhang Xiao, Gu Si, Zhao Shuang, Jia Cen.

Scroll to Top