A V-a ediție Asia Fest, 2017

S-a incheiat cea de-a V-a ediție Asia Fest, care a avut loc în perioada 24- 26 noiembrie 2017 la Romexpo. Casa Romano-Chineza, partenerul traditional al evenimentului la fiecare editie, a fost prezenta si anul acesta, cand expozitia a fost dedicată culturii și tradițiilor Chinei și a adus publicului bucureștean 3 zile de spectacole cu muzică și dansuri specifice, bucătărie tradițională asiatică, ateliere, expoziții și multe surprize de care fanii români și străini s-au bucurat cu siguranță.
Asia Fest este primul festival din România dedicate promovării valorilor culturale ale continentului asiatic. Culturile țărilor asiatice au fost dintotdeauna un mister pentru europeni. Asia Fest este conceput ca un dialog cultural, un mix compus atât din spectacole, prezentări și workshop-uri culturale, cât și din produse culinare, toate din țări precumJaponia, China, Coreea de Sud, Vietnam, Mongolia, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Burma, Filipine, India, Pakistan, Bangladesh, Azerbaidjan, Kazakhstan și Turcia. Restaurantul Harbin s-a alăturat celei de-a V-a ediții Asia Fest cu preparate speciale. Meniul ales special pentru eveniment – pachețele de primăvară, pui shanghai, colțunași, Chao mi fen, orez cu legume, vită cu legume și tort de bezea cu înghețată prăjită.
In preambulul ASIAFEST, la Hotel Caro, organizatorii au deschis dialogul multicultural al culturii asiatice, organizand un “Private performance” susținut de ansamblul de artiști chinezi invitați la Asia Fest 2017. Programul este susținut în premieră de 12 artiști de la China University of Political Sciences, interpreți de operă și muzică tradițională chineză, invitați speciali la cea de-a 5-a ediție a festivalului, eveniment pe care suntem onorați să îl susținem în calitate de parteneri principali.

Scroll to Top