AKAI

De mai bine de opt decenii, AKAI s-a dovedit a fi una dintre principalele surse de viziune și inovație pentru electronice de larg consum. De când a fost fondată in Tokyo în 1929, AKAI s-a angajat să ofere produse de divertisment audio-video pentru acasa, de calitate.

AKAI a fost fondată de Masukichi Akai în curtea casei sale din Tokyo în iulie 1929. Sub conducerea lui Masukichi și a fiului său Saburo, AKAI s-a extins de la începuturile sale umile într-un atelier într-o corporație multinațională de renume cum este astăzi.

Produsele celebre ale Akai la nivel mondial includeau aparate de înregistrare audio pentru casete (ex: seria GX), aparate radio (AT de nivel superior, seria TR și TT de nivel mediu), playere pentru casete audio (GX și TFL de nivel superior, TC de nivel mediu, HX și Seria CS), amplificatoare (seria AM și TA), microfoane, receptoare, pick-up-uri, aparate de înregistrare video și boxe audio.

AKAI combină tehnologia avansată cu expertiza sa unică în domeniul electronicelor de larg consum pentru a crea unele dintre cele mai bune produse de pe piață. Portofoliul de produse electronice AKAI include micro și mini sisteme, boxe portabile Bluetooth, boxe compatibile iPhone și iPad, CD playere portabile, DVD playere, sisteme de karaoke și produse asemănătoare.

Pentru a satisface cererea tot mai mare de divertisment, AKAI dezvolta si mai mult gama de produse pentru uz casnic intr-o perspectiva globala. AKAI a dezvoltat produse de calitate în domeniile electrocasnice, digitale și telecomunicații. Continuând să mențină standardele înalte la care se așteptau cu toții, Akai se străduiește să se integreze profund în viața de zi cu zi a tuturor.

Cu scopul său de a crea și furniza o suită completă de produse de înaltă calitate, AKAI, prin parteneriatul său cu INTERVISION TRADING, încearcă să se integreze cat mai mult din punct de vedere digital în viața clienților săi .

www.akai.com.ro

Scroll to Top