Yiwu China Commodity City Romania Exposition 2013


In perioada 3-5 septembrie 2013 Pavilionul 9 din zona comerciala Dragonul Rosu a gazduit manifestarea expozitionala Yiwu China Commodity City Romania. De-a lungul a trei zile, reprezentantii a 124 de intreprinderi chinezesti din orasul Yiwu au expus peste 10.000 de produse de larg consum de la articole de imbracaminte, marochinarie si accesorii si pana la articole ceramice, electrice si de uz casnic si hardware.

La ceremonia de inaugurare a expozitiei au participat Excelenta Sa Huo Yuzhen, ambasadorul R. P. Chineze la Bucuresti, Nicolae Dumitru, presedinte al „Niro Investment Group”, Dl Hu Ian Hui, director general al zonei comerciale Yiwu, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), oameni de afaceri chinezi si romani, membri ai Casei Romano-Chineze.

Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu a vorbit, in cadrul ceremoniei inaugurale, despre importanta organizarii unor astfel de evenimente, despre proiectele Camerei bucurestene dedicate dezvoltarii relatiilor comerciale romano-chineze, dar si despre serviciile oferite de CCIB oamenilor de afaceri chinezi care intentioneaza sa colaboreze cu parteneri din Romania sau chiar sa-si deschida afaceri in tara noastra.

Evenimentul a fost organizat de Zhejiang China Commodities City Group Co., Ltd., Sino-Rom Red Dragon Chinese Town Investment S.A. si Niro Investment Group.

Yiwu, oras situat in provincia Zhejiang, este unul dintre primele cele mai dinamice 10 orase din China. Dispune de un mega centru logistic si expozitional – Yiwu International Trade City, cunoscut ca si China Commodity City – cu o suprafata de 4,3 milioane de metri patrati si 62.000 de standuri. De aici pleaca, anual, 500.000 containere standard catre 215 tari de pe toate continentele.

source: www.ccib.ro Cristina SERBANESCU cristina.serbanescu@ccib.ro

Scroll to Top