“Drumul mătăsii” – primul spectacol de arte marțiale, teatru non-verbal și dans din România

Drumul Mătăsii

Casa Romano-Chineza reprezentata de d-na director Ecaterina Vanea si de d-nul director Tibi H. au avut onoarea sa participe la premiera spectacolului “Drumul matasii”, duminică, 9 februarie 2014, ora 19:00., primul spectacol de arte marțiale, teatru non-verbal și dans din România.

Premiera spectacolului „Drumul mătăsii“, care cuprinde momente de arte marţiale, teatru non-verbal şi dans, are loc duminică, la Sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani, în interpretarea Companiei de teatru Passe-Partout Dan Puric.

Spectacolul este realizat sub îndrumarea Maestrului de arte marțiale ZHU RONG FU, iar din distribuție fac parte campioni naționali și laureați ai competițiilor internaționale de Wushu – atât sportivi, cât și actori!

O noutate absolută pe scena teatrală din România, spectacolul este realizat de membrii Companiei de teatru Passe-Partout Dan Puric, recunoscuţi pentru ineditul formei de manifestare artistică, împreună cu sportivi ai Clubului Shanghai Wushu Bucureşti.

Spectacolul este realizat sub îndrumarea maestrului de arte marţiale Zhu Rong Fu, iar din distribuţie fac parte campioni naţionali şi laureaţi ai competiţiilor internaţionale de Wushu – atât sportivi, cât şi actori.

O călătorie seducătoare de pe vremea când stelele ţineau loc de GPS, iar caii ţineau loc de trenuri şi avioane. Legendarul „Drum al mătăsii“ porneşte din inima Chinei vechi, trecând prin deşertul mongol, peninsula arabă şi Caucaz, pentru a ajunge în Europa muzelor şi muschetarilor. O poveste fascinantă în care pacea şi onoarea se apără cu sabia în mână şi în care dragostea se iveşte misterios, ca de după un văl de mătase. Kung Fu, pantomimă, dans, arme tradiţionale, costume seducătoare, metaforă şi umor – toate acestea fac din „Drumul mătăsii“ o combinaţie spectaculoasă de basm chinezesc şi filme cu Jackie Chan.

Scenariul și regia: Ana Pepine și Paul Cimpoieru
Cu participarea extraordinară a Maestrului de arte marțiale ZHU RONG FU
Maestrul ZHU RONG FU are dubla vocaţie, cea a medicului care vindecă trupurile şi cea a omului care vindecă sufletele.
Sportivii C.S. “Shanghai Wushu”: Mei Hua, Roxana Vlăduț, Alexandru Sen și Daniel Huică
Distribuţia: Silviu Man, Paul Cimpoieru, Ana Pepine, Veronica Stoian, Ilona Hrestic, Daniela Bârcă, Ionel Barac și Silviu Oltean

Scroll to Top