Yiwu, China – Expozitie de marfuri la complexul commercial Dragonul Rosu din Bucuresti


Inaugurarea expoziţiei de mărfuri „Yiwu China“ din incinta magazinului Dragonul Roşu din Bucureşti
Peste 10.000 de produse fabricate în oraşul chinez Yi Wu sunt expuse pentru trei zile în centrul comercial Dragonul Roşu.
Astăzi a fost inaugurată expoziţia de mărfuri „Yiwu China“ în incinta magazinului Dragonul Roşu din Bucureşti, eveniment în cadrul căruia 124 de întreprinderi chinezeşti vor expune, până la 5 septembrie, peste 10.000 de produse de bază provenind din cel mai mare oraş comercial din China, Yi Wu.

În cadul expoziţiei sunt prezentate articole de îmbrăcăminte, accesorii, marochinărie, lucrări ceramice, electrice şi de uz casnic, hardware şi altele.

Expoziţa de mărfuri „Yiwu China“ a fost inaugurată în prezenţa lui Huo Yuzhen, Ambasador al Chinei la Bucureşti, a lui Nicolae Dumitru, preşedinte al Niro Investment Group – proprietarul Dragonul Roşu, Di Hu Ian Hui, director general al zonei comerciale Iyu, şi a lui Sorin Dimitriu, preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Yi Wu este un oraş cu aproximativ 1,2 milioane de locuitori, situat în centrul provincieia Zhejiang, aproape de centrală şi de est a Republicii Populare China. Oraşul este renumit pentru comerţul de mărfuri, dar este şi este o destinaţie turistică regională.

Yiwu China Commodity City Romania

In perioada 3-5 septembrie a.c. Pavilionul 9 din zona comerciala Dragonul Rosu a gazduit manifestarea expozitionala Yiwu China Commodity City Romania. De-a lungul a trei zile, reprezentantii a 124 de intreprinderi chinezesti din orasul Yiwu au expus peste 10.000 de produse de larg consum de la articole de imbracaminte, marochinarie si accesorii si pana la articole ceramice, electrice si de uz casnic si hardware.

La ceremonia de inaugurare a expozitiei au participat Excelenta Sa Huo Yuzhen, ambasadorul R. P. Chineze la Bucuresti, Nicolae Dumitru, presedinte al „Niro Investment Group”, Di Hu Ian Hui, director general al zonei comerciale Yiwu, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), oameni de afaceri chinezi si romani.

Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu a vorbit, in cadrul ceremoniei inaugurale, despre importanta organizarii unor astfel de evenimente, despre proiectele Camerei bucurestene dedicate dezvoltarii relatiilor comerciale romano-chineze, dar si despre serviciile oferite de CCIB oamenilor de afaceri chinezi care intentioneaza sa colaboreze cu parteneri din Romania sau chiar sa-si deschida afaceri in tara noastra.

Evenimentul a fost organizat de Zhejiang China Commodities City Group Co., Ltd., Sino-Rom Red Dragon Chinese Town Investment S.A. si Niro Investment Group.

Yiwu, oras situat in provincia Zhejiang, este unul dintre primele cele mai dinamice 10 orase din China. Dispune de un mega centru logistic si expozitional – Yiwu International Trade City, cunoscut ca si China Commodity City – cu o suprafata de 4,3 milioane de metri patrati si 62.000 de standuri. De aici pleaca, anual, 500.000 containere standard catre 215 tari de pe toate continentele

www.ccib.ro

Scroll to Top