Ambasadorul Jiang Yu in vizita la CRC si Niro Investment Group

A doua vizită efectuată în acest an de ambasadorul Jiang Yu la compania NIRO Investment Group, care de la infiintare ne-a oferit sprijin si spatiu pentru sediul asociatiei noastre – Casa Romano Chineza. Vizita la Casa Româno-Chineză si la compania Niro Investment Group a purtat amprenta dialogului deschis și sincer pentru continuarea colaborării româno-chineze în diferite domenii de activitate, în beneficiul ambelor părți. În cadrul discuțiior, transparente și pozitive, au fost exprimate idei, s-au înaintat propuneri și s-au făcut referiri la proiecte concrete la care se constată opțiunea comună de a susține și dezvolta legăturile ce definesc relația bilaterală România-China. Este un lucru cert, constatat și cu ocazia întânlirii la care au participat directorul general adjunct al grupului de firme NIRO si dna Ecaterina Vanea, directorul general al Complexului Comercial ”Dragonul Roșu”, că există o colaborare solidă între asociația noastră, Ambasada Chinei și comunitatea chineză din România pentru dezvoltarea inițiativelor și acțiunilor la nivel central și local.

În cest context de cooperare prietenească, evidențiem în mod deosebit aprecierea doamnei ambasador adresată conducerii companiei NIRO și CRC privind implicarea și susținerea unor evenimente de anvergură în domeniul economic, social , cultural și educațional.

Ambasadorul si-a exprimat satisfacția pentru rezultatele înregistrate până în prezent în cadrul colaborării pentru organizarea împreună unor manifestări de referință în capitală și în diferite orașe din țară, la care care o contribuție importantă a au avut-o filiale ale Casei Româno-Chineze.

”Să continuăm înainte” este mesajul E.S. Jiang Yu adresat conducerii companiei NIRO și Casei Româno Chineze în ce privește înfăptuirea acțiunilor propuse și stabilite împreună, în baza parteneriatului de încredere existent în prezent.
E.B.

Scroll to Top