ANDRAS REIGOS

ANDRAG REIGOS SRL

ANDRAG REIGOS SRL este o societate infiintata in anul 2012, cu sediul in comuna Cuca, sat Vonigeasa, judetul Arges, Busca Dragos Mircea fiind asociat unic si administratorul acesteia.

Domeniul principal de activitate il reprezinta “Lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale”, iar in prezent, figuram cu un numar de 24 angajati.

Societatea detine echipamente noi, performante, necesare lucrarilor de instalatii electrice, autoutilitare si automobile ce permit deplasarea atat a personalului, cat si a echipamentelor catre lucrarile in derulare. Totodata, societatea detine autocamioane si utilaje (buldoexcavatoare, hiaburi) necesare domeniului de activitate Pentru informatii detaliate, anexam din contabilitate Fisa cu activele societatii.

Incepand cu anul 2015, societatea si-a dezvoltat activitatea, reusind sa contracteze lucrari de la institutii ale statului – Primarii (Com. Bascov, Dambovicioara, Milcoiu, Directii Generale de Asistenta si Protectia Copilului,, gradinite, scoli, spitale etc ), Regia Nationala a Padurilor – ROMSILVA Directiile Silvice Arges, Suceava, Dolj, Gorj, STGN TRANSGAZ SA, CN TRANSELECTRICA SA, APA CANAL 200 SA, RAJD Arges etc. prin procedura de achizitie publica reglementata de OUG 34/2006, respectiv Legea 98/2016.

In 2016, societatea noastra s-a axat in principal, pe lucrari de instalatii electrice si reabilitare drumuri forestiere.

In anul 2017, am mentinut linia lucrarilor din anul anterior, predominand lucrarile de verificari/executii instalatii electrice si lucrari de reabilitare drumuri forestiere.

Lucrarile au fost castigate prin licitatii publice cu depunere in SEAP sau achizitii directe prin intermediul catalogului SEAP.

Astfel, beneficiarii lucrarilor nostre sunt in principal Directii Silvice – Romsilva (atat instalatii electrice, cat si drumuri forestiere), spitale, gradinite, Loteria Romana, ANCOM, ROMATSA, DGRFP-uri, DGASPC-uri si Subunitatile DJ, AG, SB – TRANSELECTRICA (lucrari de cosire).

In anul 2018, pe langa contractele castigate prin depunerea ofertelor in Sistemul de Achizitii Publice, s-au adaugat lucrari civile, ce au ca obiect amenajari sonde petroliere (careuri de foraj, drumuri de acces, echipare pentru productie, conducta etc). Aceste din urma lucrari le realizam in subantrepriza, sub Antreprenorul TECHNICAL SERVICES GROUP TSG ROMANIA SRL, pentru Beneficiarul Final, OMW Petrom SA. Lucrarile nu au fost licitate, ci ne-au fost propuse de catre TSG Romania, tinand cont atat de experienta pe care o avem cu OMW Petrom SA, cat si reputatia pe care am castigat-o in anii anteriori. Facem mentiunea ca avem incheiat contract cadru pentru o perioada de 48 luni, la fiecare sonda, perfectandu-se un contract subsecvent.

In anul 2019, am semnat direct cu OMV 2 acorduri cadru cu o durata de 4 ani, pentru executia lucrari industriale de abandonare sonde dezafectate si aducere teren stare initiala.

Concurenta o privim acum, din 2 perspective: din cel al lucrarilor civile si din cel al lucrarilor instalatiilor electrice.

In ceea ce priveste executia lucrarilor civile in cadrul OMV Petrom SA, concuram cu cateva firme precum STAFCONS SRL, INVEST GENERAL CONSTRUCT SRL, ROMOIL 2003 SRL, PETROCONSTRUCT SRL.

Avantajul nostru este, in primul rand, faptul ca firma este agreata, avand experienta inca de la inceputul activitatii noastre, ca avem mobilitate si personal calificat si experimentat pe aceste tipuri de lucrari, ca personalul este instruit in trecut de OMV, cunoscand astfel, toate cerintele de calitate, SSM, PSI ce se cer in cadrul OMV.

Avantajele nostre sunt urmatoarele: aparatura performanta, personal calificat si autorizat ANRE, atestat ANRE tip C2A (superior autorizatiilor concurentei), experienta variata.

De asemenea, societatea noastra beneficiaza de acreditare ISO in domeniile 9001:2008, 14001:2005.

Scroll to Top