Armonii de Toamnă – concert

TEATRALIS, Romanian Chinese House și Dragonul Rosu au organizat pe 2 noiembrie 2019, la Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian” concertul “Armonii de Toamnă” cu ocazia împlinirii a 70 de ani de relații diplomatice dintre România şi China!

Alături de Orchestra Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian condusă de dirijorul Alexandru Ilie, concertul a fost susţinut de Fang Shuang, Daniela Bucșan, Gjergji Mani, Florin Budnaru, Ionela Mani, Virginia Stamate, Oana Șerban si Gheorghiu Angela-Ioana.

Fang Shuang,invitatul special al serii, s-a născut în China, în orașul Qingdao şi a venit în România în 2005, urmându-i pe părinții lui și în același an a început să studieze canto în particular cu dna profesor Zhou Cuncun.
Ca urmare a participării la emisiunea ,,Românii au Talent”, unde a obţinut locul 3, publicul român l-a îndrăgit fiindcă a interpretat melodii româneşti vechi, care au adus lacrimi în ochi nostalgicilor.

Fang iubește țara noastră, considerând-o ,,a doua lui casă” și nu ezită să spună acest lucru la fiecare apariție TV pe care o are, iar anul 2019 a avut o semnificaţie aparte, deoarece a marcat 70 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte între România şi China. Este remarcabil modul în care cele două ţări au reuşit să ofere un model solid de cooperare interstatală, bazată pe prietenie şi sprijin reciproc.

Scroll to Top