AURUM NOBLE

Gold Demetra Honey SRL este o societate cu capital 100% romanesc. Activitățile societății sunt de procesare primară, îmbuteliere și distribuție de miere de albine naturală românească, precum și producția de produse din categoria gourmet, pe bază de miere.

Fabrica noastra este localizata in mijlocul unei zone neatinse de dezvoltarea urbana. Tehnologia moderna permite ca etapa de procesare si imbuteliere a mierii sa fie efectuata in deplina siguranta alimentara, atat din punct de vedere al produsului, cat si al mentinerii calitatilor acestuia prin controlarea automata a temperaturii si umiditatii (cei mai importanti factori in cazul acestui produs), iar echipamentele asigura imbutelierea si etichetarea automata pentru toata gama de produse.

Mierea, produsa 100% in Romania, este selectata de specialistii nostri, pe baza unor criterii stricte de calitate si igiena.
Tehnologia folosita este automatizata, permitand ca procesul de omogenizare si imbuteliere sa fie perfect controlat, produsul final pastrand intreaga bogatie pe care harnicele albine ne-o daruiesc.
Laboratorul de analize propriu asigura igiena si securitatea alimentara, cat si al proprietatilor nutritive ale produselor Aurum.

Visul nostru. Sa facem o marca de succes dintr-un produs Romanesc de succes.
Sa luam ce este mai bun de la natura si sa il modelam pentru prezent si viitor.
Mierea noastra provine de la apicultori traditionali, cu adevarat priceputi in a fauri un produs de calitate, curat, sanatos, autentic.

Studiem continuu, cu profesionalism, variantele de combinatii ale mierii cu alte resurse ale naturii, asa incat toti consumatorii, copii, tineri, maturi sau varstnici, sa gaseasca in gama Aurum produse potrivite cu varsta, activitatea si sanatatea fiecaruia.

In ultimii doi ani echipa noastra a scos pe piata urmatoarele produse:

– Beautiful day –

Miere pura poliflora, gramaj 10g stick, 20g caserola plastic, 30g/150g/300g borcan sticla;

– Bohemian Rhapsody –

Miere cruda poliflora, alune de padure rumenite, pudra de roscove, sare de mare

Bogatia mierii crude poliflore, folosita exact asa cum ne-o aduc albinele, este intregita de fibrele alimentare, acizii grasi esentiali si mononesaturati, proteite continute de alunele de padure, rumenite cat sa elibereze proprietatile natural. Impreuna cu pudra de roscove, o sursa fantastica de antioxidanti, fier, magneziu, cu un raport perfect calciu-fosfor, am obtinut un rezultat delicious, deosebit de hranitor si de grijuliu cu corpul nostru. Am pus si putina sare de mare, bogata in minerale esentiale, fantastic stimulent imunitar.

– Desert Rose –

Miere de tei si susan rumenit

Amestecul de susan si miere cruda de tei ofera o portie zdravana de calciu, fier, magneziu, zinc, insotite de un complex de vitamine si proteine, daruite de susan si aminoacizii atat de necesari, pentru care mierea de tei este renumita.

Mierea cruda de tei favorizeaza asimilarea componentelor, facand din acest amestec un desert ideal pentru partea a doua a zilei, pentru copii si adulti, datorita efectului calmant al teiului si continutului redus de fructoza.

– Baby, it`s cold outside –

Miere cruda poliflora, migdale rumenite, scortisoara, sare de mare

Migdalele rumenite, bogate in antioxidanti, acizi grasi monosaturati, magneziu, calciu si potasiu, alaturi de pudra de scortisoara, antifungic si antiinflamator, sunt maruntite si amestecate cu mierea cruda poliflora, rezultand un amestesc savuros si sanatos, plin de proteine, vitamine si fibre alimentare. Un varf de sare de mare, pentru a multumi pe deplin sistemul imunitar si placerea de a lua o lingurita dimineata.

– I feel good –

Miere poliflora si spirulina

Un produs menit sa asigure organismului o doza gustoasa si sanatoasa de vitamine, proteine si carbohidrati, intr-o formula echilibrata nutritiv de prezenta spirulinei, sursa de aminoacizi esentiali, antioxidanti si minerale.

Mierea poliflora Aurum este selectata de la producatorii de miere in sistem pastoral. Stupii sunt mutati periodic, in zonele de inflorire a florei spontane, astfel incat sursa de productie a mierii este una naturala, neafectata de interventia umana in agricultura de campie.

Mierea Aurum are un gust deosebit, plin de aromele florilor de camp, de deal si forestiere, avand un continut deosebit de ridicat de vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale.

Fabrica noastră este certificată ca procesator bio de Austria Bio Garanție.

Societatea noastră este deținătoarea autorizației sanitar veterinare pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animală – H27, conform legislației comunitare și naționale.

De asemenea, deținem certificarea ISO 22000:2005 privind siguranța alimentelor, implementată de SRAC, organism de certificare acreditat cu cea mai mare recunoaștere a mărcii și certificatelor ca urmare a parteneriatului cu IQNet.

Vă mulțumim pentru timpul acordat materialului nostru de prezentare.

Scroll to Top