Casa Româno-Chineză la China Smart Expo 2018

Casa Româno-Chineză prin filialele Harghita, Arges, Suceava si Timisoara, care au insumat mai bine de 80 de persoane delegate, a fost reprezentată la cea de-a 9-a ediție a evenimentului China Smart Expo de la Budapesta.  Evenimentul a reunit peste 4000 de persoane interesate în relațiile comerciale dintre Europa centrală și de est cu China.

Conferința Internațională China Smart Expo a reunit peste 300 de companii chinezeşti din regiunea Shandong interesate în extinderea relațiilor comerciale dintre China şi Europa Centrală şi de Est.

În cadrul conferinței China Smart Expo, dl. Sandor Rus, Preşedintele filialei Harghita a Asociației Casa Româno-Chineză a susținut o prezentare cu privire la situația actuală în materie de producție şi import/export al produselor agricole de înaltă calitate destinate consumului zilnic din România si o prezentare a Asociatiei Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania (ACDBR –  www.acdbr.ro ). Partea chineză s-a dovedit foarte interesată de dezvoltarea relațiilor dintre cele două țări cu privire la aceste schimburile comerciale, şi nu numai.

Scroll to Top