Casa Romano-Chineza la Forumul de afaceri și investiții România – Zhejiang,China

Casa Romano-Chineza a participat la “Forumul de afaceri și investiții România – Zhejiang, China” organizat de CCIR, în parteneriat cu CCPIT, în data de 7 decembrie 2017.
A fost cel mai mare forum de afaceri româno-chinez organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei în acest an, în cadrul căreia peste 60 dintre cele mai relevante companii chinezești, din domenii precum: energie, IT, construcții, import-export, industria alimentară, metalurgie, infrastructură de drumuri, proiectare urbană, echipamente de iluminat, producție componente auto, farmaceutice, petrochimie, aparatură medicală și electronică, industria textilă, turism, mase plastice, logistică și transporturi, producție jucării, comerț on-line, operațiuni bursiere, servicii financiare, etc. au intrat in dialog cu firme similare din Romania.
Participarea la acest eveniment a reprezentat o bună oportunitate pentru companii de a-şi extinde activitatea pe cea mai importantă piață extra – comunitară cu care România a dezvoltat de-a lungul timpului un parteneriat tradițional solid.

 

Scroll to Top