Casa Romano Chineza prezenta la Impetus Dance Festival, Editia II

In data de 20 mai 2023, Casa Romano Chineza, prezenta la Impetus Dance Festival, s-a bucurat de o frumoasa surpriza. Formatia de dansatoare “Senioritas” coordonate de profesoara Alina Vasileniuc, a participat la primul lor concurs de dans la care au reusit sa obtina cel mai bun rezultat si anume locul 1.

Cu mult curaj au pasit pe ringul de dans si au dansat cu inima plina de emotii. Coregrafia acestora intitulata “Show latino” a fost realizata de catre profesoara de dans Alina Vasileniuc. Alina este o dansatoare ce a facut performanta in Dans Sportiv timp de 20 ani, cu premii obtinute atat national cat si international la Campionate Mondiale si Europene. Pasiunea acesteia pentru dans a ajuns si in comunitatea chineza datorita primei cursante pe nume Han Shu Qian ce a inceput cursurile de dans impreuna cu Alina in urma cu 5 ani. Han Shu Qian de asemenea a participat la acest concurs impreuna cu profesoara ei si au obtinut locul 1 pentru momentul “Show Flamenco”, acesta fiind unic in cadrul competitiei.
Multe felicitari formatiei “Senioritas” formata din dansatoarele: Huimin Feng, Shulin Lu, Wen Hui Mao, Minxi Xie, Jia Yi Xu si dansatoarei Han Shu Qian pentru locurile 1 si respectiv 1 la concursul Impetus Dance Festival- Editia 2.

Scroll to Top