Casa Romano-Chineza prezenta la lansarea cartii jurnalistului Marius Constantinescu

Marți, 21 iunie, Casa Romano-Chineza a raspuns invitatiei lui Marius Constantinescu, pentru a sărbători lansarea unei cărți savuroase: „Café gourmand”.

Intr-o atmosfera calda, cu detalii atent alese, alături de Marius Constantinescu, autorul cartii, au fost invitatii sai care au umplut la propriu gradina locatiei. Printre ei Radu Paraschivescu, Roxana Voloșeniuc, Cristina Stănciulescu, Laura Câlțea si multi altii.

Cartea cuprinde articole scrise de-a lungul anilor de jurnalist despre parfumuri, muzică, cărți, mâncăruri rafinate, vestimentație, artă, călătorii, dar și eseuri personale scrise cu talent, erudiție și mult farmec.

Marius ‘este un om care știe să întoarcă viața pe toate fețele, să-i exploreze cotloanele, să se extazieze sau să se mire, e un om căruia îi stă bine în spații unde alții poate că s-ar simți incomod: e la fel de în largul lui mâncând insecte prăjite într-o piață din Asia de Sud-Est și ascultând Saint-Saëns într-o sală de concerte, sau stând la taclale cu Virginia Zeani’ spune Radu Paraschivescu.

Scroll to Top