Casa Romano-Chineza prezenta la sesiunea omagială Mircea Malița

Miercuri, 12 iunie, în incinta Aulei Academiei Române din Calea Victoriei a avut loc sesiunea omagială „Mircea Malița 1927-2018. În Memoriam. O viață dedicată României”. Mircea Malița trebuie să reprezinte un model de realizare, o pildă și un patriot desavarsit. Sesiunea omagială, organizată în Aula Academiei Române, a fost un prilej, de a ne aminti de omul, matematicianul, om de știință remarcabil, gânditorul și filosoful și, mai ales, de finul diplomat și scriitorul plin de har, care a avut ocazia sa marcheze atat timpul in care a trait cat si cel de dupa, prin viziunile si actiunile sale.

Mircea Malița este o personalitate de excepție, care a avut o contribuție remarcabilă în domeniul istoriei, în primul rând în cel al istoriei diplomației, dar si in domeniul IT-ului si invatamantului romanesc in general.

Printre cei care l-au omagiat pe Mircea Malița, membru al Casei Romano-Chineze, s-au numărat academicieni, diplomati, admiratori. Din partea casei Romano-Chineze a fost prezent domnul Tibi H.

Scroll to Top