China promovează cea de-a 6-a Expoziție Internațională de Import

China a organizat două conferințe pentru a promova cea de-a 6-a Expoziție Internațională de Import din China (CIIE), împărtășind evoluția pregătirilor pentru viitoarea expoziție programată în luna noiembrie a acestui an.

Vineri, 26 mai, Casa Romano-Chineza a participat la prezentarea organizata de Camera de Comerț Flandra-China (FCCC) si China International Import Expo Bureau. CIIE organizată de Biroul Expozițional Internațional de Import din China și Centrul Național de Expoziții Shanghai, este sponsorizată de Ministerul Comerțului din China și de Primaria Shanghai. Peste 200.000 de mp. au fost rezervați pentru expoziția din acest an a declarat Liu Fuxue, director general adjunct al Biroului Expozițional Internațional de Import din China. O listă a primilor expozanți a fost, de asemenea, lansată la prezentarea la care am participat. Peste 500 de întreprinderi s-au înscris pentru a 6-a expozitie “China International Import Expo” (CIIE), programată să aibă loc în perioada 5-10 noiembrie în Shanghai, au declarat organizatorii expoziției.

Luni, 29 mai o delegatie a China International Import Expo Bureau din Shanghai va fi prezenta in Romania, la Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), partenera a Casei Romano-Chineze.

Seminarul de prezentare a CIIE Shanghai va incepe oficial in Aula Carol I a CCIB si are un caracter strict de promovare comerciala. In cadrul Seminarului organizat de Presedinte Executiv AFPICE, dl. Andritoiu, vor fi cateva discursuri din partea chineza si din partea romana, urmate de prezentarea video a CIIE Shanghai. Din partea CRC va fi prezent si preşedintele filialei Iaşi, dl. Ichim Romica.

CIIE Shanghai este cel mai mare targ de import din lume. Eventuala participare a Romaniei este destinata cresterii exportului romanesc pe aceasta piata, si pe cale de consecinta, reducerea deficitului comercial dintre cele doua tari.

www.ciie.org

Scroll to Top