CHINA PROMOVEAZĂ IN ROMANIA CEA DE-A 6-A EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ DE IMPORT – CCIE 2023

CHINA PROMOVEAZĂ IN ROMANIA CEA DE-A 6-A EXPOZIȚIE INTERNAȚIONALĂ DE IMPORT

China a organizat o conferința pentru a promova cea de-a 6-a Expoziție Internațională de Import din China (CIIE), împărtășind evoluția pregătirilor pentru viitoarea expoziție programată în luna noiembrie a acestui an.

Luni, 29 mai, Casa Romano-Chineza a participat la prezentarea organizata de Camera Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) de catre o delegatie a China International Import Expo Bureau din Shanghai condusa de Vicepresedintele NECC Shanghai, Shi Huangjun.

CIIE organizată de Biroul Expozițional Internațional de Import din China și Centrul Național de Expoziții Shanghai, este sponsorizată de Ministerul Comerțului din China și de Primaria Shanghai. Peste 200.000 de mp. au fost rezervați pentru expoziția din acest an a declarat Shi Huangjun. Peste 500 de întreprinderi s-au înscris pentru a 6-a expozitie “China International Import Expo” (CIIE), programată să aibă loc în perioada 5-10 noiembrie în Shanghai, au declarat organizatorii expoziției.

Seminarul de prezentare a CIIE Shanghai a avut loc in Aula Carol I a CCIB si are un caracter strict de promovare comerciala. In cadrul Seminarului organizat cu contributia presedintelui executiv AFPICE, dl. Andritoiu, au fost tinute scurte discursuri de catre Excelenta Sa, ambasadorul Viorel Isticioaia Budura, Vicepresedintele Casei Romano-Chineze, Shi Huangjun, Vicepresedintele NECC Shanghai, ambasadorul Chinei in Romania, directorul AFPICE, Presedintele CCIB, Directorul General China Bank Romania, urmate de prezentarea video a CIIE Shanghai. Din partea Casei Romano Chineze au mai fost prezenti Osten Zeng Xudong, CEO Phoenix Tour și membru în Colegiul Național de Conducere al Casei Româno-Chineze, Tibi H. si preşedintele filialei Iaşi, dl. Ichim Romica.

CIIE Shanghai este cel mai mare targ de import din lume. Eventuala participare a Romaniei este destinata cresterii exportului romanesc pe aceasta piata, si pe cale de consecinta, reducerea deficitului comercial dintre cele doua tari.

Scroll to Top