Concursul „Water Cube Cup Romania” – ediția 2021, sustinut de catre Casa Romano-Chineza si NIRO Investment Group

Participanții și organizatorii și-au onorat și în 2021 blazonul concursului de interpretare”Cupa Cubul de apă”, etapa România, o competiție care poartă denumirea sălii de sport cu același nume din Beijing. Este o manifestare muzicală respectabilă pentru chinezii din Romania care a beneficiat de organizare de ținută asigurată cu preocupare și interes de catre Federația Chineză a Femeilor de Afaceri din România, Casa Romano-Chineza, NIRO Investment Group, Asociația Sportivă România-China, Asociația Qingtiană Română si Asociația Fujiană Română.

Casa Româno-Chineză, recunoaste performanțele tinerilor chinezi care au participat la cea de-a 10-a ediție a concursului ‘’Water Cub Cup’’. Ne bucurăm să fim parteneri  de la inceputul competitiei și să fim alături în continuare prin susținerea acestui demers cultural care a devenit un eveniment bine-cunoscut în comunitatea chineză din străinătate. Tema competiției din acest an a fost „Împreună, să începem din nou”, evidențiind cele mai bune urări pentru un an special.

Anul acesta, in finala din 24 august, după mai bine de o lună de selectii, calificari si semifinala, un total de patru concurenți au ieșit în prim-plan și au reprezentat România în finala globală. Participantii, parte a comunitatii chineze din Romania, au avut rezultate deosebite, cele mai bune din cele 10 editii ale concursului. Wu Keping s-a clasat pe locul șapte în grupa pentru adulți a “Cupei Water Cube 2021”, acolo unde au concurat online 208 de solisti din întreaga lume.

Casa Romano Chineza este o organizatie non profit, non guvernamentala si o asociatie independenta care a fost creata pentru a promova cooperarea dintre Romania si China pe toate planurile, incluzand organizarea de evenimente, programe si actiuni pe diferite domenii de interes comun, avand ca scop principal cunoasterea si promovarea traditiilor, valorilor, culturii si istoriei celor doua popoare.

Scroll to Top