Dubla Aniversare

Cu ocazia zilei de naștere, Casa Romano-Chineza transmite urari de sănătate, bucurii, fericire si prosperitate domnului Osten Zeng, CEO Phoenix Tour si membru in Colegiul National de Conducere al asociatiei noastre. Ne exprimăm respectul pentu succesele înregistrate si ii uram mulți ani înainte și forța pentru a avea noi realizări în continuare.

Este o dubla aniversare, pentru ca in aceasta perioada se implinesc 20 de ani de la fondarea firmei de turism PHOENIX TOUR. Infiintata in ianuarie 2002, agentia PHOENIX TOUR este una dintre primele agentii de turism cu management chinez din Romania.

Membra IATA si ANAT, agentia are experienta indelungata si activitate continua in turism. PHOENIX TOUR este prima agentie desemnata de ANT sa aduca grupuri de turisti din China in urma semnarii Protocolului ADS dintre Romania si China din 2004. De asemenea, Phoenix Tour, membra a Casei Romano-Chineze, are o colaborare indelungata cu Amabasada R.P Chineza la Bucuresti si se ocupa de rezervari pentru delegatiile oficiale chineze care vin in Romania.

Scroll to Top