ELRON GRUP

Elron Grup are o bogată expertiză în diferite domenii de proiectare a construtiilor și domenii tehnice, care creează experiență profesională. Scopul și valorile noastre definesc modul în care lucrăm împreună și performăm ca o echipa. Dorim să demonstrăm constant angajamentul nostru de a fi una dintre companiile locale cele mai de încredere și respectate. Le cerem clienților noștri, consumatorilor, autoritatilor și comunității în care operam, să aiba încredere în asta. Ințelegem responsabilitatea ca fiind una dintre cele mai importante atuuri ale unei companii premium in domeniul ingineriei si contructiilor În codul nostru de conduită în afaceri, ne străduim să demonstrăm cel mai înalt standard de integritate prin modul în care ne purtăm unul față de celălalt și față de cei din afara Elron Grup. Acțiunile și interacțiunile noastre cu clienții noștri reflectă în mod clar angajamentul nostru de a face lucrurile sa functioneze la capacitatea maxima, astfel incat sa satisfacem toate dorintele clientilor. Reputația este esențială pentru succesul afacerii noastre și poate fi îmbunătățită doar printr-un comportament de care ne putem mândri cu toții.

Orientarea către client

 Recunoastem că atat clienții cat și furnizorii noștri sunt cei mai importanți parteneri ai noștri și suntem foarte concentrați asupra nevoilor și așteptărilor lor. Această orientare către clienți ne permite să oferim un serviciu responsabil și de încredere. Clienții noștri beneficiază de o gamă cuprinzătoare de servicii oferite de compania noastră. Ne străduim în permanență să ne servim clienții excepțional de bine și să le anticipăm nevoile viitoare. Cu acest angajament căutăm continuu să dezvoltăm o relație durabilă cu clienții noștri.

Managementul oamenilor

 Succesul nostru depinde de angajații noștri. Elron Grup este un angajator care ofera sanse egale fiecarui angajat, iar pentru a atinge obiectivele companiei, ne motivam constant angajatii sa isi utilizeze pe deplin expertiza si sa lucreze la cele mai inalte standarde profesionale. Pentru a atinge obiectivele companiei, ne asteptam ca angajații să își utilizeze pe deplin expertiza și să lucreze la cele mai înalte standarde profesionale. Personalul nostru dedicat oferă servicii de înaltă calitate, îndeplinind obiectivele și termenele cheie.

Interacțiune continua

 Comunicarea deschisă, cooperarea strânsă și schimburile regulate de experiență în interior sunt esențiale pentru dezvoltarea companiei si a individului ce formeaza compania. Prin urmare, suntem capabili să oferim clienților noștri întregul spectru de servicii. Efortul nostru constant de a promova dialogul între departamente clarifică problemele specifice proiectului și le permite clienților să se bazeze pe noi pentru a-i ajuta să-și rezolve problemele.

SERVICIILE NOASTRE PROFESIONALE

 1. Servicii generale și specializate de construcții de clădiri
 2. Servicii de management și supraveghere a proiectelor
 3. Servicii generale de consultanță în construcții
 4. Servicii de amenajare gradini, parcuri
 5. Servicii de consultanță în proiectarea clădirilor
 6. Servicii de amenajări interioare și decoraț
 7. Servicii de instalare a sistemelor de securitate.
 8. Servicii de executie, proiectare, mentenanta pe joasa, medie si inalta tensiune, atestați ANRE

PRINCIPIILE NOASTRE DE AFACERI

Orientarea către client.

Nu oferim doar servicii profesionale; îi ajutăm pe clienții noștri să găsească soluții optime

 • Angajamentul angajaților.

Sistemul nostru corporativ permite creșterea opțiunilor de piață și efectul rezumat al muncii în echipă și respectul angajaților.

 • Calitatea serviciului

Îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor noastre este o condiție alienabilă pentru prosperitatea noastră.

 • Respectarea legislației

Deși acționăm ca tampon între angajator și instituțiile muncii, nu eludăm niciodată legea.

www.elrongrup.ro

Scroll to Top