HOTEL MARSHAL GARDEN 5*

Situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Romane si a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobantilor, intr-o zona cu importante obiective si atractii turistice, HOTEL MARSHAL GARDEN 5* va ofera posibilitatea sa descoperiti un alt fel de Bucuresti – Calea Dorobanți 50B.
O locatie care poate fi accesata usor indiferent de directia din care veniti:
• la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Romana,
• la 2 km de Gara de Nord
• la 15 km de aeroportul international Henri Coanda
Desi se afla la numai doi pasi de unul dintre cele mai frenetice si animate locuri din capitala, hotelul nostru se bucura de multa liniste. Este o locatie privilegiata, in apropierea unor apreciate restaurante, cafenele, magazine, dar si a tuturor obiectivelor de interes.

Hotelul are 63 de camere cu balcon, restaurant si Sali de conferinta. Prin dotarile sale, hotelul ofera confort oaspetilor sai, iar fumatorii NU trebuie sa iasa in fata hotelului sau pe strada pentru a fuma.

Facilitati: Parcare gratuita pentru 30 de masini, Room service, Mic dejun inclus in tariful camerei, Masaj, Sauna, Acces gratuit la internet wi-fi, Pastrare bagaje, Curatat, spalat lenjerie, Apel de trezire, Bancomat, Asistenta Turul Bucurestiului, Asistenta in procurare de bilete, Transfer, Asistenta inchiriere masini.

www.hotelmarshalgarden.ro

Scroll to Top