Întâlnire de lucru la Institutul Confucius din cadrul Universităţii din Bucureşti

La recenta întâlnire de lucru de la Institutul Confucius din cadrul Universităţii din Bucureşti, cu care asociatia Casa Romano-Chineza are un vechi si strâns parteneriat, s-au discutat proiecte de sfârsit de an, dar si agenda unor proiecte comune ce vizeaza anul 2023.

La 22 noiembrie 2013, s-a deschis Institutul Confucius din cadrul Universităţii din Bucureşti, o organizaţie non-profit realizată în parteneriat cu Universitatea de Studii Politice şi Juridice din Beijing, în urma Acordului de cooperare semnat în luna martie a acestui an între Universitatea din Bucureşti şi Hanban – Sediul General al Institutelor Confucius.

În afara cursurilor de limbă chineză, Institutul Confucius din cadrul Universităţii din Bucureşti este preocupat de promovarea relaţiilor culturale bilaterale, iar Casa Romano-Chineza are printre obiectivele sale strategice şi acest lucru. În acest scop, în parteneriat, sunt organizate expoziţii culturale, dezbateri pe diverse teme privind relaţiile de prietenie şi colaborare între cele două ţări, lansări de carte, conferinţe ştiinţifice, ateliere de lucru, invitând ca participanţi atât sinologi reputaţi, cât şi personalităţi, specialişti din diverse domenii.

Cursurile oferite de Institutul Confucius din Bucureşti se adresează atât copiilor, cât şi adulţilor, şi sunt organizate pe nivele de studii ce cuprind mai multe module. Institutul oferă, de asemenea, cursuri specializate, cursuri intensive, precum şi cursuri pentru companii de stat şi private.

Taxa : ADULȚI- 300 RON/modul, COPII-40 RON/modul

Structura: fiecare modul cuprinde un număr de 8 săptămâni, la care se adaugă 2 săptămâni de cursuri gratuite. Astfel, fiecare modul are 10 săptămâni, cu câte două şedinţe săptămânale (total 20 şedinţe).

Studenţii şi angajaţii Universităţii din Bucureşti beneficiază de cursuri gratuite.

În cazul în care 2 sau 3 membri ai aceleiași familii frecventează cursurile de limba chineză, o persoană va plăti taxa integral, iar ceilalți membri vor plăti câte 100 lei.
Plata taxei se poate efectua în cel mult 2 rate. Mai multe informații despre modalitatea de înscriere pot fi consultate pe site şi pe pagina de facebook a Institutului Confucius.

Scroll to Top