Lansarea Ceaiului Negru Anhua in Romania

Luni, 25.04.2016, colectivul CRC a participat la Lansarea Ceaiul negru Anhua; locatia: Pullman Bucharest World Trade Center Hotel.

“Ceaiul negru Anhua” este inclus în lista națională de protecție a patrimoniului cultural și are o lungă istorie a culturii ceaiului de peste 1000 ani. Este cunoscut ca “rege al ceaiurilor” datorită proprietăților probiotice.

China este țara de origine a ceaiului, ajungându-se în zilele noastre să se producă până la 6 tipuri diferite de ceai în întreaga lume. Ceaiul negru este unic în China, având orașul natal de producție în  Yiyang, provincia Hunan.  Acest oraș este cunoscut și sub denumirea de “ Cel mai verde și ecologic oraș al Chinei”, dar și “Orasul de origine al ceaiului negru”. 

De-a lungul secolelor, “ceaiul negru Anhua” a ajuns prin “Drumul Matasii”, din Centrul Asiei în vestul Asiei,  până în Europa, ajungând astăzi și în România.    Odată cu trecerea timpului și aprofundarea cercetărilor tehnologice au fost descoperite și confirmate proprietăți ce ajută la menținerea sănătății prin folosirea “ceaiului negru Anhua”, cum ar fi: o digestie mai bună și pierderea în greutate, efecte recunoscute chiar de consumatori. 

Scroll to Top