Lansarea vol. “Diplomația Panda” ediția a II-a 23.04.2015


Casa Romano-Chineza a avut deosebita placere sa participe la lansarea volumului “Diplomația Panda” ediția a II-a. Institutul Confucius București a găzduit, joi,23 aprilie, prezentarea celei de a doua ediții a volumului “Diplomația Panda”, semnat de Dan Tomozei, evenimentul fiind onorat de Ambasador Florea Dumitrescu, Consilier în cadrul Ambasadei R.P. Chineze la București, consilierul ambasadei, dl. Li Ming, Prof. Univ. Dr. Luminița Bălan – directorul Institutului, membri Casei Romano-Chineze alături de români și chinezi pasionați de relațiile bilaterale România – China.
Timp de aproape două ore, invitații și participanții la eveniment au prezentat puncte de vedere în favoarea promovării relațiilor româno-chineze, susținând necesitatea menținerii vii a memoriei comune, a parteneriatului bilateral oficial care a marcat anul trecut 65 de ani.
Volumul “Diplomația Panda” ediția a II-a, apărut la Grupul Editorial Corint, este inclus într-un program editorial al R.P. Chineze, finanţat de Radio China Internaţional.

Scroll to Top