LOTUS CHINESE THERAPY

Clinica Lotus Chinese Therapy şi-a propus să ofere o alternativă acolo unde medicina modernă a dat greş sau acolo unde pacienţii preferă să se îndrepte spre terapii naturale, non-invazive, bazate pe o istorie de succes de peste 5.000 de ani. Ne-am propus să aducem conceptele şi procedurile Medicinei Tradiţionale Chineze în România, având în vedere că pacientul român are în ultima vreme tendinţa de a se îndrepta spre o abordare holistică a sănătăţii corpului şi minţii, spre terapii cât mai naturale, evitând pe cât posibil medicamentele de sinteză.

Am strâns în clinica noastră o seamă de specialiști atât în medicina tradițională chineză, dar și în alte terapii și proceduri alternative, non-invazive, unele mai vechi, altele mai recente, care urmăresc abordarea holistică a organismului și s-au dezvoltat în completarea medicinei convenționale.

Echipa clinicii Lotus Chinese Therapy este formată din cei mai dedicați specialiști din domeniu, care vă așteaptă să vă împărtășească tainele și beneficiile medicinei tradiționale chinezești și nu numai.

Medicina tradițională chineză include o gamă largă de practici medicinale, unde se împărtășesc concepte comune, care au fost elaborate în China și se bazează pe o tradiție veche de peste 5.000 de ani, incluzând diferite forme de medicină naturistă, acupunctură, masaj (Tui Na), exercițiu (qigong) și terapie dietetică. Aceasta este utilizată în principal ca o abordare complementară a medicinei alternative. Medicina tradițională chineză este utilizată pe scară largă în China și este, de asemenea, utilizată în alte părți ale lumii.

Funcționând la standarde înalte de igienă (dezinfectăm după fiecare pacient, iar la final de zi punem în funcțiune lămpi UV pentru decontaminarea spațiilor din întreaga clinică) și cu dotări moderne, clinica este autorizată de Ministerul Sănătății.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre serviciile pe care le oferim sau pur și simplu dorești să ne contactezi, te așteptăm la sediile noastre din Str. Aviator Mircea Zorileanu, 54 sau Calea Moșilor 280, București.

www.lotuschinesetherapy.ro

www.facebook.com/ClinicaLotusChineseTherapy/

Scroll to Top