COMPANII MEMBRE CRC

Casa Româno-Chineză reprezintă o adevărată instituție a societății civile românești, cu peste 1.000 de membri, cu 13 filiale în teritoriu și în București, cu personal de specialitate, experți în domeniul politicii externe, jurnaliști, colaboratori și reprezentanți în cele mai importante orașe din China.

Peste 200 de personalități din România – diplomați, sinologi, politicieni și reprezentanți ai comunității chineze din România fac parte din CRC. Membrii asociației sunt pentru 100 de companii și aproape 20 de ONG-uri.

În acest context, misiunea fiecarei companii membre este importanta si de aceea incercam sa prezentam identitatea și rolul partenerului pentru că recunoaştem importanţa şi valoarea muncii în echipă și transformarea obiectivelor în realizări.

COMPANIILE MEMBRE - PARTENERI DE VALOARE AI CRC

NIRO INVESTMENT

Totul a început în 1993 ca o afacere de familie, cu o mică zonă comercială care cuprindea 80 de magazine chinezeşti. De atunci, grupul NIRO a crescut în mod organic şi s-a transformat într-una dintre cele mai prestigioase companii de investiţii din România care dezvoltă proiecte inovatoare în domenii de activitate complexe:

 •  Industria ospitalităţii
 •  Imobiliare
 •  Centre logistice şi comerciale
 •  Industrial
 •  Construcţii
 •  Asigurări
 •  Medical
 •  Paza şi protecţie
 •  Cultural
 •  Editura şi Publicaţii

Cu peste 500.000 mp construiţi şi peste 100.000.000 de euro plătiţi la Bugetul Naţional de Stat, NIRO Investment Group a fost declarat unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat.

www.nirogroup.ro

DRAGONUL ROȘU

Deţinut în proprietate de cele mai puternice firme ale grupului, NIRO Investment SA şi Dragonul Roşu SA, centrul logistic şi comercial a fost inaugurat în anul 1993.

Încă de la înfiinţare, Centrul Logistic şi Comercial Dragonul Roşu a devenit cunoscut în toată ţara, fiind principala sursă de produse la preţuri mici care satisfăceau cererea cetăţenilor cu venituri mici şi foarte mici.

Situat la 10 minute de centrul Capitalei, cu acces direct către principalele rute feroviare si rutiere, Dragonul Roşu este astăzi cel mai mare hub logistic şi comercial din Europa. Construit pe 60 de hectare, cu 10 pavilioane, peste 5.000 de magazine, spaţii logistice şi de depozitare, Dragonul Roşu găzduieşte zilnic peste 20.000 de clienţi.

Firmele care activează în cadrul Centrului Logistic şi Comercial Dragonul Roşu îşi vând produsele nu numai pe piaţa românească, ci şi pe pieţele ţărilor învecinate: Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Bulgaria, ţările din fosta Iugoslavie şi, mai recent, în Grecia, Austria şi Cehia.

www.dragonulrosu.ro

ZTE ROMANIA

 

EN:

ZTE ROMANIA represents the expression of a long and fruitful relationship of friendship and cooperation between our countries and peoples. We were founded in Bucharest in 2004 and since then we manage, together with a team of exceptional professional value, to promote telecommunications technologies that have revolutionized the local market.
Every year, our company prepares new and new generations of experts in different sub-branches of the profile industry so that we have become a first-class player in the Romanian fixed and mobile communications market.
We benefit from the unconditional support of ZTE University in Shenzhen, the fruit of the work of colleagues involved in the research and development of various technologies with high impact on the industry as well as the production lines in the People’s Republic of China that ensure our orders.
As soon as the pandemic began to affect Europe, our company took vigorous measures to ensure the protection of all its employees as well as partners in Romania and the entire region. ZTE, which is a world leader in telecommunications technology, has not been affected by the global SARS-Cov2 pandemic protection measures. We can say that we only felt the emotion of temporary separation from colleagues and business partners. This planetary disease has once again demonstrated that a strong company, such as ZTE, is prepared to deal with even unpredictable emergencies.
As long as the Romanian business environment is based on high technology, this gives us the guarantee of survival in these picturesque and hopeful lands, with friendly people eager to collaborate with the energetic team of ZTE Romania and our colleagues working in the operational branches of over 160 countries around the world.

RO:

ZTE ROMANIA reprezintă expresia unei lungi și roditoare relații de prietenie și cooperare dintre țările și popoarele noastre. Ne-am înființat la București în anul 2004 și de atunci reușim, împreună cu o echipă de o excepțională valoare profesională, să promovăm tehnologii de telecomunicații care au revoluționat piața locală.

Compania noastră pregătește an de an noi și noi generații de experți în diferite subramuri ale industriei de profil astfel încât am devenit un jucător de prim rang în piața de comunicații fixe și mobile a României.

Beneficiem de suportul necondiționat al Universității ZTE din Shenzhen, de rodul muncii colegilor implicați în procesele de cercetare și dezvoltare a diferitelor tehnologii cu înalt impact în industrie precum și de liniile de producție din Republica Populară Chineză care ne asigură comenzile emise.

Imediat ce pandemia a început să afecteze Europa, compania noastră a întreprins măsuri energice pentru a asigura protejarea tuturor angajaților săi precum și a partenerilor din Romania și întreaga regiune. ZTE reprezentând un vârf al tehnologiei mondiale a telecomunicațiilor nu a fost afectată de măsurile de protecție împotriva pandemiei cu SARS-Cov2 impuse la nivel global. Putem afirma că am resimțit doar emoția despărțirii temporare de colegi și partenerii de afaceri. Această maladie planetară a demonstrat încă odată faptul că o companie puternică, precum ZTE, este pregătită a face față chiar și unor situații de urgență imprevizibile.

Atâta timp cât mediul de afaceri din România se bazează pe înaltă tehnologie acest lucru ne conferă garanția dăinuirii pe aceste pitorești și pline de speranță meleaguri, cu oameni prietenoși și dornici să colaboreze cu energica echipă a ZTE Romania și colegii noștri din toate filialele operaționale din peste 160 țări ale lumii.

DELOITTE

„Deloitte” este brand-ul sub care zeci de mii de specialisti din firme independente din intrega lume colaboreaza pentru a oferi servicii clientilor in urmatoarele domenii – audit, consultanta, consultanta financiara, managementul riscului si taxe. Aceste firme sunt firmele membre Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o organizatie cu raspundere limitata din Marea Britanie.

Fiecare firma membra ofera servicii intr-o anumita zona geografica si este supusa legislatiei si reglementarilor profesionale din tara/tarile respective. Fiecare firma membra DTTL este structurata in mod diferit conform legislatiei nationale, reglementarilor, cutumelor si altor factori, si poate furniza servicii in zonele de activitate prin intermediul sucursalelor, filialelor si/sau altor entitati. Exista firme membre care nu ofera toata gama de servicii, si este posibil ca anumite servicii sa nu fie disponibile clientilor conform regulilor si reglementarilor contabile.

În România, serviciile sunt prestate sau susținute de către Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultanta SRL, Deloitte Fiscal Representative SRL, Deloitte Tehnologie SRL, Deloitte GES Support Services SRL și Deloitte Shared Services SRL. Deloitte este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale de pe piața din România și prestează, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, servicii de consultanță fiscală, servicii juridice, servicii de consultanță și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii externalizate și consultanță în tehnologie și alte servicii adiacente prin intermediul a peste 1700 profesioniști.

Prin intermediul celor peste 312,000 de profesioniști din cadrul firmelor membre, care activează în peste 150 de țări, Deloitte pune la dispoziția clienților săi servicii în următoarele domenii: audit și servicii conexe, consultanță fiscală, consultanță financiară, managementul riscului. Veniturile realizate de Deloitte în anul fiscal 2017 au fost în valoare de 38,8 miliarde USD.

www2.deloitte.com

AVIS 3000

Povestea afacerii cu pui și găini este istoria unei firme care la începutul mileniului trei, în anul 2001, însemna 400 de oameni. Este povestea lui Marin State și a familiei lui. Un om care a pus suflet în pasiunea lui, avicultura. După aproape 20 de ani, grupul de firme AVIS înseamnă un nume important în industria avicolă din România, dezvoltat cu capital 100 % românesc.

În 11 ani de la preluarea ruinelor fostei Avicola, AVIS a reușit să pună la punct un complex integrat de creștere a puilor de carne și a găinilor ouătoare, producând totul, de la puii de o zi, până la furajele necesare și abatorizarea puilor de carne. Până în anul 2013, toate fermele grupului AVIS au fost retehnologizate, modernizate după standardele UE și aflate în producție. Ultima investiție finalizată de curând constă într-o primă hală nou-nouță, construită din temelii, destinată creșterii tineretului de găini ouătoare.

În momentul de față, AVIS deține două ferme de găini ouătoare crescute liber, de câte 100.000 de capete, o hală de creștere a tineretului pentru găini ouătoare, trei ferme pentru creșterea puilor de carne: Ferma 1, la Mintia, cu o capacitate maximă de 240.000 de pui, Ferma 7, la Șoimuș, cu o capacitate de 480.000 de pui, și Ferma 9, de la Bălata, tot cu 480.000 de pui. În ferma din Leșnic, cresc, în fiecare an, trei serii a câte 15.000 de găini și cocoși pentru reproducere, care produc ouă ce sunt incubate în propria stație de incubație din Leșnic. Conceptul de „complex avicol integrat” cuprinde producția de carne de pui obținută din propria linie de reproducere, abatorizarea păsărilor destinate consumului, producția de ouă, precum și fabricarea furajelor necesare creșterii păsărilor. Fabrica de furaje din Mintia produce nutrețurile pentru toate fermele firmei, iar abatorul, cu o capacitate de 30 — 35 de tone de carne pe zi, asigură desfacerea cărnii neinjectate — proaspete, refrigerate și congelate.

În parteneriat cu un producător local, AVIS a dezvoltat o linie de mezeluri sub brandul „La Grasu” comercializată în exclusivitate prin magazinele PRO HD. Consumatorii se pot delecta cu parizer, crenvurști, piept și pulpe afumate – pastramă tradițională, produse exclusiv din carne de pui AVIS, rara AVIS.

www.avis3000.ro

Elron Grup

Elron Grup are o bogată expertiză în diferite domenii de proiectare a construtiilor și domenii tehnice, care creează experiență profesională. Scopul și valorile noastre definesc modul în care lucrăm împreună și performăm ca o echipa. Dorim să demonstrăm constant angajamentul nostru de a fi una dintre companiile locale cele mai de încredere și respectate. Le cerem clienților noștri, consumatorilor, autoritatilor și comunității în care operam, să aiba încredere în asta. Ințelegem responsabilitatea ca fiind una dintre cele mai importante atuuri ale unei companii premium in domeniul ingineriei si contructiilor În codul nostru de conduită în afaceri, ne străduim să demonstrăm cel mai înalt standard de integritate prin modul în care ne purtăm unul față de celălalt și față de cei din afara Elron Grup. Acțiunile și interacțiunile noastre cu clienții noștri reflectă în mod clar angajamentul nostru de a face lucrurile sa functioneze la capacitatea maxima, astfel incat sa satisfacem toate dorintele clientilor. Reputația este esențială pentru succesul afacerii noastre și poate fi îmbunătățită doar printr-un comportament de care ne putem mândri cu toții.

Orientarea către client

 Recunoastem că atat clienții cat și furnizorii noștri sunt cei mai importanți parteneri ai noștri și suntem foarte concentrați asupra nevoilor și așteptărilor lor. Această orientare către clienți ne permite să oferim un serviciu responsabil și de încredere. Clienții noștri beneficiază de o gamă cuprinzătoare de servicii oferite de compania noastră. Ne străduim în permanență să ne servim clienții excepțional de bine și să le anticipăm nevoile viitoare. Cu acest angajament căutăm continuu să dezvoltăm o relație durabilă cu clienții noștri.

Managementul oamenilor

 Succesul nostru depinde de angajații noștri. Elron Grup este un angajator care ofera sanse egale fiecarui angajat, iar pentru a atinge obiectivele companiei, ne motivam constant angajatii sa isi utilizeze pe deplin expertiza si sa lucreze la cele mai inalte standarde profesionale. Pentru a atinge obiectivele companiei, ne asteptam ca angajații să își utilizeze pe deplin expertiza și să lucreze la cele mai înalte standarde profesionale. Personalul nostru dedicat oferă servicii de înaltă calitate, îndeplinind obiectivele și termenele cheie.

Interacțiune continua

 Comunicarea deschisă, cooperarea strânsă și schimburile regulate de experiență în interior sunt esențiale pentru dezvoltarea companiei si a individului ce formeaza compania. Prin urmare, suntem capabili să oferim clienților noștri întregul spectru de servicii. Efortul nostru constant de a promova dialogul între departamente clarifică problemele specifice proiectului și le permite clienților să se bazeze pe noi pentru a-i ajuta să-și rezolve problemele.

SERVICIILE NOASTRE PROFESIONALE

 1. Servicii generale și specializate de construcții de clădiri
 2. Servicii de management și supraveghere a proiectelor
 3. Servicii generale de consultanță în construcții
 4. Servicii de amenajare gradini, parcuri
 5. Servicii de consultanță în proiectarea clădirilor
 6. Servicii de amenajări interioare și decoraț
 7. Servicii de instalare a sistemelor de securitate.
 8. Servicii de executie, proiectare, mentenanta pe joasa, medie si inalta tensiune, atestați ANRE

PRINCIPIILE NOASTRE DE AFACERI

. Orientarea către client.

Nu oferim doar servicii profesionale; îi ajutăm pe clienții noștri să găsească soluții optime

 • Angajamentul angajaților.

Sistemul nostru corporativ permite creșterea opțiunilor de piață și efectul rezumat al muncii în echipă și respectul angajaților.

 • Calitatea serviciului

Îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor noastre este o condiție alienabilă pentru prosperitatea noastră.

 • Respectarea legislației

Deși acționăm ca tampon între angajator și instituțiile muncii, nu eludăm niciodată legea.

www.elrongrup.ro

Scroll to Top