NIRO Investment Group-25 de ani!

”Dragonul Roșu”, cel mai mare hub comercial din Europa Centrală și de Sud-Est.

 

      Niro Investment Group este  unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România cu experienţă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor, în proiecte rezidențiale de anvergură.  Grupul de firme  100% private românești,  cu o experienţă de peste 25 de ani , este recunoscut  și certificat ca un dezvoltator de concepte  de afaceri, investitor și antreprenor general, administrator de proprietăți imobiliare  de anvergură și cu un portofoliu de proiecte care se întind pe 500.000 de metri pătraţi construiţi, însumând peste 400.000.000 de euro alocați pentru obiective importante. Acum, după un sfert de veac de activitate bogată în realizări recunoscute și apreciate la nivel național, se află printre companiile cele mai solide, un exemplu de ascensiune bazată pe profesionalism și seriozitate în mediul de afaceri. NIRO figureză   printre marii contribuabili  la bugetul de stat.

Lansat în anul 1993, NIRO Investment Group a reușit să  dezvolte, în prezent, 20 de  societăți comerciale,  două fundații umanitare, în care lucrează 600 de angajați. Grupul dezvoltă  și administrează proprietăți imobiliare prin patru societăți comerciale: NIRO Investment Group, Dragonul Roșu SA, Central Residențial Park SA și Grand Hotel du Bulevard SA.

        Printre proiectele realizate  şi administrate de NIRO Investment Group se numără cel mai important  hub comercial din Europa Centrală și de  sud-est: Zona Comercială   ”Dragonul Roșu”, cel mai mare punct comercial al Chinei în afara granițelor.  În cadrul zonei își desfășoară activitatea peste 15 000 de persoane, media zilnică de vizitatori fiind de  peste 25000. În incinta complexului, există 10 pavilioane comerciale,  care găzduiesc  5000 de magazine, desfășurate pe o suprafață de 195.000 mp și zone de depozite întinse pe 60.000 mp.

În plan internațional, NIRO Investment Group este recunoscută în special pentru relațiile comerciale și parteneriatele pe care le-a dezvoltat de 25 ani cu companii de stat și private  din Republica Populară Chineză, fapt pentru care au fost semnate   acorduri comune de investiții și cooperare în domeniul economic cu ocazia unor vizite efectuate în România de oficiali chinezi și cu prilejul unor întâlniri avute de conducerea grupului la Beijing sau în alte orașe  din China.    NIRO și-a asumat rolul de susținător al  Casei Româno-Chineze, asociație care participă activ la dezvoltarea relațiilor multilaterale de colaborare și cooperare între  România și China, prin organizarea unor evenimente de anvergură  împreună cu Ambasada Chinei de la București și cu alte instituții și organizații.  Toate  acțiunile au fost  reflectate în paginile revistei ”Casa prieteniei”, difuzată în România și China.

În cei 25 de ani,  președintele fondator al NIRO Investment Group, domnul Nicolae Dumitru,  a susținut și s-a implicat în   dezvoltarea  în permanență a  relațiilor  și oportunităților de colaborare pe plan economic cu parteneri din China,  unde a fost  invitat să participe  la  întâlniri importante  atât   cu reprezentanți de frunte ai statului chinez, cât și cu oficiali ai unor companii și firme  din China. Pot fi menționate  în mod special întâlnirea cu domnul Li Yuanshao, vicepreședinte al R.P.Chineze, la Beijing, în 2013.  De asemenea, evidențiem evenimentul de referință  din anul 2012, când președintele Nicolae Dumitru  a fost invitat de autoritățile chineze să participe la Congresul Asociației de Prietenie a Chinei cu Popoarele  lumii și  unde a rostit un discurs în plenul Congresului pe tema cooperării economice bilaterale România-China.

         La aniversarea a 25 ani,  NIRO Investment Group se prezintă ca un complex economic în plină expansiune în plan național și internațional și ne vom referi în mod special la relațiile de prietenie tradiționale  dintre România și China.  Performanța economică a  grupului de firme NIRO, condus de domnul Nicolae Dumitru, apreciat și onorat cu înalte distincții atât în țară și străinătate, în foruri de anvergură,  nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată partenerilor, respect pentru valorile celorlalți, integritate și, nu în ultimul rând, profesionalism desăvârșit.

Scroll to Top