Panelul Comercial al Video Conferintei organizata de Casa Romano Chineza Cluj, 17.03.2021

Casa Româno-Chineză Cluj a organizat conferința on-line cu tema “Oportunități de colaborare între Regiunea de N-V a României și Regiuniile înfrățite din China“. S-au creionat direcțiile în care va acționa Casa Româno-Chineză Cluj, atât în domeniul cultural cât și comercial.
 
Panelul Comercial i-a avut ca vorbitori pe domnul Zhao Linxiang – Consilier Economic și Comercial al R. P. Chinze în România, pe domnul Lorian Vintilă – Senior Account Director at ZTE Corporation si membru al Colegiul National de Conducere al Casei Romano-Chineze, pe domnul Radu Lupaș – cofondator Salad Box si pe domnul Marius Bolba – Președintele Casei Româno-Chineză Cluj.
 
Zhao Linxiang a vorbit despre valorificarea oportunităților de cooperare economică și comercială între China și România, mai ales nord-vestul României.
 
Lorian Vintilă a vorbit despre efectul pozitiv al cooperării dintre Corporația ZTE și mediul de afaceri din România.
 
Radu Lupaș a adus în față un proiect cu un potențial enorm pentru Cluj-Napoca, un HUB destinat afacerilor, un ecosistem pentru creșterea relațiilor comerciale Româno-Chineze.
 
Misiunea HUB-ului este de a deveni o poartă prin care companiile din China să intre în colaborare cu IMM-urile din România și invers, companiile românești, pregătite pentru internaționalizare, să intre pe piața din China. Tot acest proces se desfășoară într-un mod complet transparent și controlat prin intermediul echipei de conducere.
 
Echipa din Cluj-Napoca își propune să creeze, prin intermediul Hub-ului, cadrul oportun unde să aducă sub același acoperiș oameni și entități cu obiective comune, atât de business cât și culturale.
 
Marius Bolba a prezentat viitoarea echipă ce se va ocupa de dezvoltarea HUB-ului, el a afirmând că aceasta este pregătită să-și asume proiectul. În cadrul acestei întâniri virtuale el a primit asigurări din partea reprezentanților Ambasadei R.P.Chineze că aceștia susțin acest proiect menit să dezvolte relațiile comerciale bilaterale între cele două țări.
 
Echipa din Cluj este formată din:
 
Președinte Marius Bolba – experiență de mai bine de zece ani în cadrul infrastructurilor de sprijin a investițiilor și investitorilor
 
Director Executiv Liviu Mihai Fărăgău – un om de afaceri clujean – Grupul de firme Elron.
 
Secretar General Eugen Cocis – jurist – un profesionist deosebit.
 
Radu Lupaș – un antreprenor de succes care a reușit să creeze brand-uri de la 0 și să ajungă să fie prezent cu ele în 15 țări de pe 3 continente. Având în vedere expertiza sa dobândită, și-a asumat rolul de Manager de Proiect al HUB-ului.
 
Emanuela Istrate și Dana Nealcos – specializate pe Marketing și PR și-au asumat responsabilitatea promovării imagini Casei Româno-Chineza Cluj și a tuturor proiectelor sale.
 
Gabriela Petrescu – relația cu partenerii tradiționali a Casei Româno-Chineze Cluj.
Scroll to Top