Preselectia concursului de interpretare ” Water Cub Cup 2017 – Romania″ la Complexul Comercial Dragonul Rosu

Cu sprijinul Casei Romano Chineze, in acest an, s-a desfasurat a treia editia a concursului de interpretare “Cupa Cubul de Apa” in Romania.

Concursul “Water Cub Cup”, organizat de Oficiul Chinez pentru Afaceri Externe al Consiliului de Stat impreuna cu Ambasada Chinei in Romania, Casa Romano-Chineza, sportcouture.ro – parteneri CRC si comunitatea chineza din Romania, este deschis tinerilor chinezi care traiesc in afara Chinei si poarte denumirea salii de sport cu acelasi nume din Beijing.

Pe data de 13 mai a avut loc preselectia care s-a desfasurat in incinta Complexului Comercial Dragonul Rosu, ca mai apoi, pe 18 mai, sa desemnam finalistii la finala desfasurata in cadrul Ambasadei R.P. Chineze la Bucuresti.

Casa Romano Chineza este o organizatie non profit, non guvernamentala si o asociatie independenta care a fost creata pentru a promova cooperarea dintre Romania si China prin organizarea de evenimente, programe si actiuni pe diferite domenii de interes comun, avand ca scop principal cunoasterea si promovarea traditiilor, vlorilor, culturii si istoriei celor doua popoare.

 

Scroll to Top