RITTER.RO – Broker de Asigurare

RITTER.RO – Broker de Asigurare SRL este o companie cu peste 12 ani vechime, cu capital 100 % românesc de intermediere, consultanță și asistență în domeniul asigurărilor ce efectuează analiza financiară a fiecărui potențial client în funcție de necesitatea acestuia, însă fără a ne limita doar la domeniul asigurărilor, am ales să extindem domeniul financiar și spre zona auto și domeniile conexe acesteia.

Asigurăm succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clienților noștri în ceea ce privește:

  • Controlul, administrarea și transferul riscurilor;
  • Reprezentare și asistență în negocierea și soluționarea daunelor.

Serviciile de consultanță oferite au un rol foarte important în reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului și monitorizarea unui program de asigurare.

Promovând o gamă largă de tipuri de asigurări atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul altor țări membre ale Spațiului Economic European, acoperim întreg spectrul de risc ce gravitează în jurul oricărei persoane, fie ea fizică, fie juridică.

RITTER.ro Broker urmărește să promoveze, după mijloacele sale, cultura publică în domeniul asigurărilor, prin oferirea de informații corecte și complete tuturor celor interesați, adunând în portofoliul propriu peste 50.000 de clienți unici, activi și mulțumiți.

Misiunea noastră este să respectăm întotdeauna principiile de transparență, promptitudine și profesionalism angajându-ne să reprezentăm interesele clientului în relația cu colaboratorii societăților de asigurări.

Afacerea RITTER.ro Broker a pornit de la intermedierea și consultanța oferită în asigurări, iar pe parcursul anilor, ne-am a extins și către serviciile financiare acoperind totodată intermedierea contractelor de leasing financiar și operațional, cât și intermedierea pensiilor private pilon III, iar ultima dezvoltare a fost în zona de social media prin intermediul tuturor canalelor importante disponibile.

RITTER.ro Broker colaborează cu 26 de societăți de asigurări, 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii private pilon III și cu 10 companii de leasing financiar și operațional, putând să ofere peste 1.000 de produse financiare potențialilor clienți.

RITTER.ro Broker este singura companie de brokeraj care furnizează și programe de training pentru industria asigurărilor din România, fiind autorizată că furnizor de programe de pregătire profesională ( înregistrată în registrul furnizorilor ASF cu numărul F-0063 ).

www.ritter.ro

Scroll to Top