Romanian Chinese House Harghita – Inauguration, 19 Nov.2015

Joi, 19 noiembrie 2015, ora 10.00, la Prefectura Judetului Harghita din Miercurea Ciuc a avut loc festivitatea de infiintare a CASEI ROMANO-CHINEZE, filiala judeteana.
Asociaţia CASA ROMÂNO-CHINEZĂ este persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, neguvernamentală şi independentă, organizată potrivit legii. Scopul principal al Asociaţiei este de a contribui la promovarea şi dezvoltarea relaţillor de prietenie intre Romania şi China.
Cu acest prilej, la Miercurea Ciuc, a participat si o delegatie din partea Ambasadei Republicii Populare Chineze condusa de E.S. Xu Feihong, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Republicii Populare Chineze in Romania. Din partea conducerii centrale a Casei Romano-Chineze a participat directorul general Ecaterina Vanea, d-ra Antonia Mehedintu, dl. Carol Roman, dl. Sandor Rus.
Vizita organizata cu prilejul inaugurarii oficiale a filialei Casei Romano-Chineze Harghita s-a desfasurat in zilele de 18 si 19 noiembrie conform programului stabilit de organizatori.

Scroll to Top