Ședință de sfârșit de an la Casa Romano Chineză filiala Argeș

Luni, 18 decembrie 2017 a avut loc sedinta de sfarsit de an a Casei Romano Chineze, filiala Arges. Cu acest prilej s-au discutat urmatoarele aspecte:
– organizarea Sarbatorii Noului An Chinezesc, in data de 8 februarie 2018, la Teatrul Alexandru Davila, Pitesti. Organizarea acestui eveniment este sustinuta si facilitata de Ambasada Chinei in Romania si de Casa Romano – Chineza. S-au facut toate demersurile necesare, pentu buna desfasurare a acestui eveniment. In acest sens, conducerea Casei Romano – Chineze, filiala Arges a obtinut aprobarea Consiliului Judetean Arges de a folosi Teatrul Alexandru Davila, ca locatie de desfasurare a evenimentului.
– s-a discutat, de asemenea, despre initierea unor poiecte pentru anul viitor, respectiv: organizarea unui eveniment pe tema medicinei alternative, cu participarea specialistilor si a unor medici din China si Romania; organizarea unei expozitii de poze si obiecte din China, pe tema: “China vazuta prin ochii argesenilor care au vizitat-o”, precum si organizarea unui spectacol realizat cu ajutorul profesorilor si studentilor care invata limba chineza.

source: Casa Romano-Chineze, filiala Arges

 

Scroll to Top