SIMFONII DE PRIMAVARA – FANG SHUANG SI PRIETENII 24.05.2019

Casa Romano-Chineza a fost prezenta la minunatul spectacol “Simfonii de Primăvară – concert FANG SHUANG si prietenii” unde am fost încântați de melodii diverse interpretate de virtuosi ai Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian din Bucuresti si ai Operei Comice pentru Copii.

Concertul a fost sustinut pe scena Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian cu ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice intre Romania si China, scena reunind deopotriva melodii chinezesti, adaptari ale pieselor internationale, duete si grupuri vocale mixte, folclor romanesc, muzica traditionala chinezeasca dar si melodii celebre. Evenimentul s-a desfasurat sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie.

Cu aceasta ocazie, membrii Casei Romano-Chineze au fost invitați pe 3 IUNIE, la Sala Palatului să îl vedem pentru prima oară în România pe celebrul trmpetist CHRIS BOTTI!

📌 Avem și pentru voi O INVITAȚIE VIP!!! #GIVEAWAY #CONCURS

🆗 Urmează instrucțiunile de mai jos și poți #CÂȘTIGA o #INVITAȚIE #VIP oferită de German Quality Entertainment & Romanian Chinese House la “O seara cu CHRIS BOTTI”, trompetistul descoperit de STING și apreciat de numeroși artiști internaționali!

🎯 Ce trebuie să faci?
👉 Pasul 1: #LIKE la paginile German Quality Entertainment & Romanian Chinese House!
👉 Pasul 2: Vezi detaliile despre eveniment pe O seara cu CHRIS BOTTI ( www.fb.com/events/331304970826097 ) și bifează “interesat” sau “particip”!
👉 Pasul 3: Like ❤ & #Share (#distribuie) public această postare!
👉 Pasul 4: Comentează la această postare cu: “Vreau să merg la #OSearăCuChrisBotti și tag-uiește cel puțin doi prieteni!

Dacă cele de mai sus vor fi îndeplinite, ești automat înscris/ă în tragerea la sorți pentru a fi VIP la O seara cu CHRIS BOTTI pe 3 Iunie!

🏆 Premiul constă într-o invitație VIP la O seara cu CHRIS BOTTI, având valoarea de 348 lei (nu se oferă contravaloarea invitației)!

#MultSUCCES!!!

Scroll to Top