Spectacol aniversar – 70 de ani de prietenie

In data de 14 septembrie, a avut loc spectacolul aniversar “70 de ani de la infiintarea Republicii Populare Chineze si 70 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre China si Romania”.
La eveniment au participat Excelența Sa doamna Jiang Yu, ambasadorul Chinei în România, Vicepresedintele Casei Romano-Chineze, Excelenta Sa domnul Ioan Donca, Directorul General al asociatiei, doamna Ecaterina Vanea, domnul Zsolt Nagy, CEO Niro Investment Group, coorganizator al evenimentului, domnul Tu Jiang, insarcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Chinei in Romania, dar si membrii conducerii Asociatiei Oamenilor de Afaceri Chinezi din Romania si ai Federației Femeilor Chineze de Afaceri conduse de doamna Guo Jin Nan.

La inceputul festivitatii au fost tinute discursuri de apreciere de catre doamna Jiang Yu, ambasadorul Chinei în România, vicepresedintele Casei Romano-Chineze, domnul Ioan Donca si domnul Zheng Xing, vicepresedintele oamenilor de afaceri chinezi din Fujian.

La intrare invitatii au primit frumoase carti postale emise cu ocazia acestei aniversari, multe din ele fiind fotografiile facute de vicepresedintele Casei Romano-Chineze, domnul Zhang Zengli.

Scroll to Top