Teatralis

Teatralis își propune să iniţieze şi să dezvolte legături cu instituţii publice, asociaţii culturale şi alte structuri neguvernamentale, în scopul diversificării ofertei culturale locale, al promovării identităţii culturale a zonelor din ţară noastră, unde oferta culturală nu este aşa de generoasă ca in capitală.

Unul din obiectivele asociaţiei Teatralis  este informarea cu precadere a tinerilor, despre evenimentele culturale desfăşurate în oraşul lor şi facilitarea accesului la evenimentele pe care le organizează.

Promovarea valorilor cultural-educative, stimularea creativităţii, cunoaşterea, conştientizarea şi promovarea rolului pe care cultura, în special componenta dramaturgic-teatrala, o are  în viaţa elevilor şi a tinerilor este o prioritate pentru Teatralis.

Scopul nostru  e de a prezenta publicului, în mod deosebit celui regional, piese de teatru, spectacole de mare valoare artistica şi de a promova educaţia prin cultură.

 

 

Oferta de servicii cultural artistice este diversificată și cuprinde:

  • spectacole de teatru pentru adulți;
  • spectacole de teatru pentru copii;
  • concerte;
  • organizarea de work-shop-uri, conferințe pe teme teatrale
  • implicări în proiecte culturale propuse de alte organizații, fundații, instituții culturale;

Întreaga activitate cultural artistică este susținută prin colaborări cu artiști profesioniști (regizori, actori, scenografi ș.a.) care s-au remarcat de-alungul carierei pe mari scene ale ţării.

Scroll to Top