Urari calduroase cu ocazia Anului Nou Chinezesc! 新年快乐!

Cu ocazia Anului Nou Chinezesc, conducerea Casei Romano-Chineze va transmite cele mai calde urari de sanatate si prosperitate!
Allow me to congratulate you on the arrival of the Chinese New Year and to extend to you all my best wishes for your perfect health and lasting prosperity.
恭贺新禧,祝身体健康、事业发达。
恭喜发财
新年快乐!
Anul Nou Chinezesc este una dintre cele mai importante sărbători pentru poporul chinez. Despre anul 2022, Anul Tigrului de Apă, se spune că va aduce schimbări majore, va fi un an în care se va pune foarte mult accentul pe curaj si determinare.
Tigrul de Apă este un simbol al puterii, al curajului, astfel că Anul Nou Chinezesc 2022 va sta sub semnul acestuia și va reprezenta o perioadă de evoluție, o perioadă a schimbărilor majore. Începe un an în care vor fi apreciate cele mai îndrăznețe idei și proiecte, în care cei care vor îndrăzni mai mult vor fi răsplătiți pe măsură.
În anul Tigrului de Apă, oamenii sunt îndemnați să lupte pentru ceea ce își doresc, să țintească sus și să nu se mulțumească cu jumătăți de măsură. Ambiția este cuvântul de ordine al Anului Nou Chinezesc 2022.
Pentru a determina când începe Anul Nou Chinezesc trebuie luată în calcul a doua lună nouă după Solstițiul de iarnă, ceea ce înseamnă că Anul Nou Chinezesc poate să pice între 21 ianuarie și 21 februarie.
În 2022, Anul Nou Chinezesc pică pe 1 februarie și se va termina pe 21 ianuarie 2023. Pentru că este o sărbătoare legală, cu ocazia Anului Nou Chinezesc 2022, chinezii vor avea aprte de 7 zile libere, mai exact de pe 31 ianuarie 2022, atunci când este Ajunul Anului Nou Chinezesc și până pe 6 februarie 2022.
Scroll to Top