Vizita delegatriei din Guangdong in Romania

In data de 5 iunie 2019, ambasadorul Chinei în România, E.S. dna. Jiang Yu, a organizat, la restaurantul “Crama Domneasca” o cina de lucru cu reprezentantii institutiilor centrale economice si a mediului de afaceri care au purtat un dialog cu delegatia la nivel inalt din provincia Guangdong, China.

Cu acest prilej a avut loc si intalnirea intre inaltii oaspeti si Vicepresedintele Executiv al Casei Romano-Chineze, E.S. dl. Ioan Donca.

Urmatoarea zi a continuat cu vizita delegatiei la Muzeul National de Istorie a Romaniei, acolo unde, cu permisiunea reprezentantilor acestei institutii am insotit delegatia, iar dl. Wang Rong, presedintele Comitetului Conferintei Politice Consultative a Poporului Chinez (CCPCPC) din Provincia Guangdong, seful delegatiei chineze, ne-a oferit cu amabilitate un interviu.

Din delegatie au mai facut parte dl. Wu Weipeng, Secretar General al CCPCPC din provincia Guangdong, dna. Liu Chenzi, Director General Adjunct al Biroului pentru Afaceri Externe, dna. He Yu, Sef Departament Afaceri Externe si Relatia cu Comunitatea Chineza din Diaspora, dl. Cao Shengtao, membru al conducerii Biroului General al CCPCPC, dl. Chan Man Hung si dl. Ni Weicheng,membru al Biroului pentru Afaceri Externe din provincia Guangdong.

Scroll to Top