Water Cube Cup Ediția 2017, la București

Participanții și organizatorii și-au onorat și în 2017 blazonul  concursului  de interpretare”Cupa Cubul de apă”, etapa România, o competiție de anvergură cu trăsături specifie, care poartă denumirea sălii de sport cu același nume din Beijing. Este o manifestare  muzicală respectabilă pentru tinerii chinezi care a beneficiat de organizare de ținută  asigurată cu preocupare și interes de Oficiul Chinez pentru Afaceri Externe al Consiliului de Stat, împreună cu Ambasada Chinei în România, Casa Româno-Chineză și comunitatea chineză din România, cu sprijinul acordat de NIRO Investment Group.

La finala din cadrul Ambasadei R.P.Chineze la Bucuresti au fost prezenti Ambasadorului E.S. Xu Feihong și  soția,  Liu Chunfeng, directorul Oficiului pentru afacerile chinezilor de peste hotare de pe lângă  guvernul Municipiului Beijing,   Zeng Jixin, consul general, Ecaterina Vanea, directorul general al Casei Româno-Chineze, Magdolna Grosu, expert superior în Ministerul Culturii, Guo Nan, președintele Asociației Femeilor de Afaceri Chineze în România și  alti oficiali și invitați speciali.

Casa Româno-Chineză i-a premiat pe interpeții clasați  pe primele trei locuri.  

De asemenea, Burberry și Sport/Couture au acordat premii. ”Burberry și Sport/Couture, alături de Casa Româno-Chineză, recunosc performanțele tinerilor chinezi care au participat la cea de-a 3 a ediție a concursului ‘’Water Cub Cup 2017’’.Ne bucurăm să fim parteneri ai Casei Româno-Chineze de peste patru ani și să vă fim alături în continuare prin susținerea acestui demers cultural. Burberry și Sport/Couture au oferit câștigătorilor vouchere cadou pe care le pot folosi în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City, București”, se arată într-un comunicat.

Scroll to Top