ZEN GARDEN – 2 ani de excelenta!

Casa Romano Chineza a fost onorata sa fie invitata la sarbatorirea a doi ani de existență ZEN GARDEN – cel mai select restaurant cu specific chinezesc din Romania. Inconjurați de prieteni minunați,ce au venit să mărească familia Zen pe care proprietarii o construiesc de doi ani, am urat un sincer La Mulți Ani!
Restaurantul ZEN GARDEN de pe strada Silvestru 3, datorita calitatilor sale, a fost selectat sa-si prezinte retetele in pagina dedicata din revista Casei Romano-Chineze.

Unul dintre cele mai rafinate restaurante din Bucuresti, apreciat deopotriva de romani, chinezi si turistii care il viziteaza la recomandarea tripadvisor.com. este probabil singurul restaurant chinezesc in care mancarea chinezeasca are aspectul unui platou din restaurantele pariziene.

Restaurantul deschis in 2017, cu o terasa pe care va sfatuim sa luati masa, are bucatari originari din estul Chinei care se conformeaza exigentelor proprietarilor si clientilor, aducand bucataria chinezeasca la nivelul restaurantelor cu stele Michelin de pe Bund-ul shanghainez.

Meniul este bogat: file de peste la placa incinsa, piept de pui cu caju, rata cu bambus si ciuperci, prepelita prajita cu piper negru, creveti cu piper negru. Copiii adora musuroaiele de cartofi prajiti.
Atat site-ul restaurantului, www.zen-garden-restaurant.ro , cat si pagina sociala sunt updatate si ofera promotii si informatii utile.

“Zen Garden ramane, asadar, cel mai bun restaurant chinezesc din Bucuresti in clasamentele noastre” spune GB ( restocracy.ro) intr-o apreciere de pe internet, aprecieri care sunt cele mai corecte, in general. Noi adaugam si frumoasa galerie de arta de la etaj, dar si din gradina restaurantului, “o gradina de o marime si frumusete rare pentru centrul Bucurestiului (wall-street.ro)”.
Incheiem prin a felicita existenta celor 2 ani de ZEN GARDEN cu o parere de pe tripadvisor.com : “Amazing. The foods here are magnificent! Very oriental taste! From the main course to dessert :)the stuffs here are very friendly and very warmed welcome! So please if you come to Bucharest do not miss it! You won’t be regret a bit.- Souliya O”;

Scroll to Top