ZEN GARDEN

A alege restaurantul dorit înseamnă a alege savoarea, eleganța clipelor care vă vor marca întreaga zi.

La Zen Garden, bucătăria chinezească atent selecționată de către chef Wang Bin și chef Zhu Shikai vă va oferi o experiență culinară de neuitat, iar aromele asiatice vă vor purta într-o altă dimensiune a simțurilor.

Restaurantul Zen Garden este gazda tuturor evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră, transformându-le în evenimentele și poveștile noastre pe care vom fi incântați să vi le oferim la cel mai inalt nivel. Experimentează minunata bucătărie asiatică acasă, la serviciu sau în oraş cu prietenii și alături de noi.

Respectând rețetele învățate în China, folosind condimente aduse de pe continentul Asiatic, bucătarii noștrii dau dovadă de măiestrie în bucătărie și ridică gastronomia chinezească la nivel de artă.

În dorinţa de a crea un restaurant cu bucătărie autentic chinezească, s-a gândit un meniu care să cuprindă reţetele specifice din toate cele patru regiuni distincte ale Chinei: Guangdong, Siquan, Zhejiang şi zona de nord.

Clădirea situată pe strada Silvestru, ilustrează cel mai bine ineditul acestui restaurant, regăsind aici un decor asiatic desăvârșit . Apa, focul, piatra, lemnul, pământul, însemnele şi imagistica specifice culturii chineze s-au împletit cu designul european pentru a da viață unui spațiu unic, stilizat dar şi stilat în acelaşi timp, care oferă atât separeuri, ca oaze de intimitate, cât şi spaţii ample, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari. Intenţia este aceea de a oferi o experienţă culinară și vizuală completă, prin crearea atmosferei potrivite pentru servirea unui meniu chinezesc autentic.

Restaurantul este compus din șase saloane la interior şi un spaţiu exterior cu terasă extrem de amplă, acoperită. Păstrând ideea originală, terasa vă întampină cu o atmosferă ZEN, dar în același timp într-un ton modern. Astfel, lemnul a fost prelucrat şi modelat pentru a descrie delicate motive chinezești pe bază de forme geometrice simple și am adăugat apă, foc, piatră şi pământ pentru a întări legătura dintre suflet și natură. Mobilierul restaurantului include atât tradiţionalele mese cu platou rotativ, dar şi mese destinate unor întâlniri retrase în familie sau cu prietenii.

www.zen-garden-restaurant.ro

Scroll to Top