Ziarul ”Știri din Europa” are sediu la ”Dragonul Roșu”

Compania Guang Hua Cultures And Media , specializată în industria editurilor de ziare, cu sediii la Paris – Beijing – Londra – Frankfurt – Viena – Roma și Madrid, a inaugurat la Complexul comercial Dragonul Roșu un nou birou de presă al ziarului ‘Știri din Europa„(oushinet.com)’ din România. La deschidere au participat E. S.Jiang Yu, ambasadorul Chinei, Zhang Xiaobei, președintele grupului de presă culturală , Wang Gan, directorul general al biroului Europei Centrale și Estice al ‘Știri din Europa(oushinet.com)” , reprezentanți ai chinezilor stabiliți în România, împreună cu oficiali ai Centrului Cultural Chinez, ai Institutului Confucius și din mass-media. Ambasadorul Jiang Yu a felicitat ‘Știri din Europa(oushinet.com)” pentru înființarea sediului în România și a confirmat pe deplin activitatea publicatiei în promovarea culturii chineze, promovarea integrității chinezilor de peste hotare, protejarea intereselor comunității chineze și sprijinirea dezvoltării relațiilor China-UE. ”Sperăm ca sediul din România va servi drept ajutor chinezilor stabiliți în România și va promova în mod activ dezvoltarea relațiilor chino-române, devinind o punte de comunicare dintre chinezii locali și cei din întreaga Europă, promovând prietenia și cooperarea dintre China și România, ” a declarat la deschidere ambasadorul chinez.

La inaugurarea sediului de ziar au mai fost prezenți dna. Li Li, director la institutul Confucius Bucuresti, dna Ecaterina Vanea, director general Complexul ”Dragonul Roșu”, reprezentanți ai Asociației oamenilor de afaceri chinezi, alți invitați importanți.
Inaugurarea biroului de presă a avut loc la pavilionul ”Oriental”, iar discuțiile privind noul proiect media la Mega Shop. Oficialul Chinez a vorbit despre grupul de presa chinez, fondat la Paris în 1983, iar dl Florin Suicescu despre evoluția companiei NIRO în cei 25 de ani de activitate, respectiv despre Complexul Dragonul Roșu-prezent și perspective de dezvoltare. Ziarul ‘Știri din Europa(oushinet.com), Editia Europei Centrale si Estice a fost lansat la Viena, în august 2012. Conținutul și distribuția acoperă 22 de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, cu un tiraj săptămânal de aproape 20.000 de exemplare.

Scroll to Top