ZTE ROMANIA

ZTE ROMANIA reprezintă expresia unei lungi și roditoare relații de prietenie și cooperare dintre țările și popoarele noastre. Ne-am înființat la București în anul 2004 și de atunci reușim, împreună cu o echipă de o excepțională valoare profesională, să promovăm tehnologii de telecomunicații care au revoluționat piața locală.

Compania noastră pregătește an de an noi și noi generații de experți în diferite subramuri ale industriei de profil astfel încât am devenit un jucător de prim rang în piața de comunicații fixe și mobile a României.

Beneficiem de suportul necondiționat al Universității ZTE din Shenzhen, de rodul muncii colegilor implicați în procesele de cercetare și dezvoltare a diferitelor tehnologii cu înalt impact în industrie precum și de liniile de producție din Republica Populară Chineză care ne asigură comenzile emise.

Imediat ce pandemia a început să afecteze Europa, compania noastră a întreprins măsuri energice pentru a asigura protejarea tuturor angajaților săi precum și a partenerilor din Romania și întreaga regiune. ZTE reprezentând un vârf al tehnologiei mondiale a telecomunicațiilor nu a fost afectată de măsurile de protecție împotriva pandemiei cu SARS-Cov2 impuse la nivel global. Putem afirma că am resimțit doar emoția despărțirii temporare de colegi și partenerii de afaceri. Această maladie planetară a demonstrat încă odată faptul că o companie puternică, precum ZTE, este pregătită a face față chiar și unor situații de urgență imprevizibile.

Atâta timp cât mediul de afaceri din România se bazează pe înaltă tehnologie acest lucru ne conferă garanția dăinuirii pe aceste pitorești și pline de speranță meleaguri, cu oameni prietenoși și dornici să colaboreze cu energica echipă a ZTE Romania și colegii noștri din toate filialele operaționale din peste 160 țări ale lumii.

Scroll to Top